Hirdetés

Az Abigail vérgőzös előzetese ismét rácáfol a gyermeki ártatlanságra

|

Az új Sikoly filmek rendezői vámpírfilmmel térnek vissza a mozikba.

Hirdetés

Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett, vagy ahogy művésznevükön hivatkoznak magukra, Radio Silence előbb az Aki bújttal, majd a Sikoly (V) és Sikoly VI filmekkel lopták be magukat a horrorrajongók szívébe. És bár a Sikoly franchise következő felvonását nem ők rendezik, nem maradnak távol a zsánertől, hiszen áprilisban újabb horrorfilmmel jelentkeznek.

Az Abigail egy balerina kislány elrablásával indít, akit az elrablóinak egy egész estén keresztül kell fogva tartani a busás jutalom érdekében. Igen ám, de Abigail nem egy átlagos kislány.

Hirdetés

Hamarosan kiderül a rablók számára, hogy ezúttal őket csalták kelepcébe, és minden filmes és könyves tudásukat be kell vetniük, ha túl akarják élni Abigail éhségét.

Az Abigailben felbukkan a Sikolyból száműzött Melissa Barrera, valamint Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand és Angus Cloud is, a címszerepben pedig Alisha Weirt (Matila - A musical) láthatjuk. A trailer alapján le se tagadhatnák a rendezők az Aki bújtot, hangulatában ugyanaz a fekete humor idéződik meg, csak ezúttal a túlvilági aspektus még kézzelfoghatóbb lesz.

A film áprilisban kerül a mozikba. Titeket meggyőzött a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.