Hirdetés

Az útvesztő: Halálkúra - itt az első előzetes

|

Miután Dylan O'Brien megsérült a forgatáson, el kellett tolni Az útvesztő: Halálkúra premierjét, azonban végre-valahára megérkezett a trilógia záróakkordjának legelső kedvcsinálója.

Hirdetés

A beavatottal szemben Az útvesztő franchise bizony befejeződik, még Dylan O'Brien forgatás során szerzett komoly sérülése sem akadályozhatta meg, hogy a széria rajongói végjáték nélkül maradjanak. Csakhogy a második rész, Az útvesztő: Tűzpróba premierje óta már két év eltelt és bizony a young adult adaptációk kezdenek lecsengeni a mozikban, így kérdéses, hogy mennyire lesz sikeres a 20th Century Fox törekvése. 

Hirdetés

Mindazonáltal az biztos, hogy a kiadó végigviszi a tervét. A korábbi fejezeteket is jegyző Wes Ball rendezésében készült Az útvesztő: Halálkúra tovább görgeti a Tűzpróba eseményeit, a középpontban ismételten O'Brien karakterével, viszont az alábbi trailer nem sokat mutat a harmadik felvonásból. Inkább csak megpedzeget bizonyos kérdéseket, például azt, hogy van-e gyógyszer, valamint egy vonatos rablásból is ízelítőt ad. Kattanjatok rá, ha kíváncsiak vagytok: 

Az útvesztő: Halálkúra 2018. január 25-én érkezik meg a hazai mozikba Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Thomas Brodie-Sangster, Rose Salazar, Giancarlo Esposito, Barry Pepper, Ki Hong Lee, Patricia Clarkson és Paul Lazenby szereplésével. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.