Hirdetés

Befutott A Bridgerton család 2. évadának első előzetese

|

A második évad premierje előtt másfél hónappal végre videós ízelítőt kaptunk a folytatásból.

Hirdetés

Semmi sem durrant akkorát 2020 végén a szórakoztatóiparban, mint a Netflix A Bridgerton család című sorozata, mely gyorsan a streamingplatform addigi legnézettebb műsorává nőtte ki magát. Elkerülhetetlen volt ezek után, hogy berendeljék a folytatást, ám arra talán nem számítottak a készítők sem, hogy rögtön a harmadik és negyedik évadot is berendelje a Netflix.

Hirdetés

Utóbbi kettő még odébb van, ám a második szezon március 25-i premierjétől már alig másfél hónap választ el minket. A Netflix pedig stílszerűen Valentin-nap környékén dobta ki az első rövid előzetest, mely a fókuszt, az évadhoz hasonlóan, áthelyezi Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) szerelmi életére. A folytatásra a jelentősebb szereplők közül Regé-Jean Page-en kívül mindenki visszatér, úgyhogy meglehetősen ideálisak a körülmények ahhoz, hogy újabb nézettségi rekordokat lássunk a szériától.

Ti mit szóltok az előzeteshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.