Hirdetés

Befutott a Netflix-féle Addams Family reboot sorozat első kedvcsinálója

|

A középpontban Wednesday.

Hirdetés

Azok után, hogy május végén nemcsak az derült ki, hogy Jenna Ortega (You, Sikoly) lesz Wednesday Tim Burton Addams Family-változatában, hanem hogy nagyjából mikor debütálhat a sorozat, épp ideje volt hát, hogy befusson a Netflixre készülő reboot sorozat első kedvcsinálója is. A mai nappal elstartoló Geeked Week keretein belül pedig ez meg is történt.

Hirdetés

Ennek a young adult spin-off sorozatnak a főszereplője Wednesday lesz, aki miközben megpróbálja túlélni a Nevermore Akadémia mindennapjait, igyekszik elsajátítani paranormális képességeit is. Míg a sorozat az ígéretek szerint főleg Wednesday-re koncentrál majd, az Addams család más prominens tagjai is feltűnnek: Catherine Zeta-Jones lesz Morticia Addams, Luis Guzmán lesz Gomez Addams, Isaac Ordonez pedig Wednesday öccsét, Pugsley-t alakítja. Rajtuk kívül pedig még Gwendoline Christie és Christina Ricci is tiszteletüket teszik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.