Hirdetés

Befutott az Eufória 2. évadának első előzetese

|

A megszokottnál jóval hosszabb kihagyás után tér vissza a nagy sikerű sorozat, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Hirdetés

2019 egyik meghatározó sorozata volt az Eufória, amely audiovizuálisan egészen egyedi eszközökkel (Rév Marcell zseniális operatőri munkájának köszönhetően) mutatta be a főszerepért Emmy-díjat nyerő Zendaya, és néhány másik tinédzser mindennapjait, amelyet teljesen átitat a kábítószer, szex, általános frusztráció, bullying és az alkohol. A hatalmas sikerre való tekintettel az HBO azonnal be is rendelte a második évadot, ám a Covid-19-nek köszönhetően a forgatást csak jóval később lehetett elkezdeni. Ezt az időszakot két különkiadással igyekezett áthidalni a csatorna (amely a két főszereplőre, Rue-ra és Jules-ra összpontosít), a minap pedig végre befutott az első előzetes a folytatáshoz.

Hirdetés

Az új évadban minden fontosabb szereplő visszatér, úgy mint Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid és Algee Smith. Újoncként csatlakozik hozzájuk Dominic Fike, Minka Kelly, és Demetrius 'Lil Meech' Flenory Jr. Az első betekintő alapján pedig biztosak lehetünk abban, hogy ismét egyedi kalandban lesz részünk az elejétől kezdve a végéig. 

Az Eufória 2. évada január 9-én debütál az HBO-n és az HBO Max streamingszolgáltatáson.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.