Hirdetés

Brutális előzetest kapott a Halloween Kills

|

Michael Myers bekeményít - itt kő kövön nem marad.

Hirdetés

A 2018-as Halloween új vért tudott pumpálni a több mint 40 éves filmes franchise-ba, és úgy tudott megújulni, hogy hű maradt a gyökerekhez is. Egyetlen lényeges és tényleg szembetűnő negatívuma (ha nevezhetjük ezt annak) az volt, hogy érezhetően kevesebb hangsúlyt fektettek a gyilkosságokra és azoknak a változatosságára. Több vér, több erőszak és különlegesebb kivégzések csak tovább színesítenék az összképet. A folytatáshoz - Halloween Kills - tavaly kiadott kisebb ízelítő erre is kezdett apellálni, hiszen a szűk egy perces teasert sok vérrel töltötték meg. A minap megjelent hosszabb előzetest látva pedig elmondhatjuk, hogy itt kő kövön nem marad majd semmi…

Hirdetés

A Halloween Kills pontosan ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt (ha még nem láttad, akkor inntentől spoiler!) Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) lányával és unokájával sikeresen megmenekült Michaeltől, aki bent rekedt az égő és összeomló házban. A kiérkező ártatlan tűzoltók miatt viszont megmenekül ő is - kisebb-nagyobb égési sérülésekkel együtt. Miután pedig legyilkolta az összes helyszínen lévő tűzoltót, ismét Laurie-ék nyomába ered. Ellene pedig nem csak a Strode család, de kvázi az egész város is összefog. Michael viszont bekeményít és nem adja magát annyira könnyen.

Már az előzetes is azt mutatja, hogy a Halloween Kills nem fogja majd vissza magát vér és gyilkosságok terén. Michael igazi megállíthatatlan halálosztó módjára kezdi tizedelni Haddonfield lakosságát. Ahogyan pedig megpörgeti az égő ház teraszán a csákányt… nos, így kell stílusosan megmutatni az igazi és pusztító gonoszt! A Halloween Kills idén októberben debütál majd a mozikban - reméljük, most már tényleg, és nem fogják ismét elhalasztani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.