Hirdetés

Dél-koreai sci-fi thriller érkezik a Netflixre hamarosan

|

Tovább erősödik a távol-keleti vonal a streamingszolgáltatón.

Hirdetés

Nagyot mennek az utóbbi időben a dél-koreai alkotások, hiszen filmes fronton az Élősködők tarolta le az Oscar-díjátadót a közelmúltban, míg sorozatok terén a Nyerd meg az életed (Squid Game) aratott elképesztő sikert a Netflixen nemrég, amely a platform legsikeresebb címe lett, és már készül hozzá a folytatás is. Hamarosan pedig tovább folytatódhat a sor, hiszen egy vadiúj, ezúttal a Holdon játszódó sci-fi thriller sorozat érkezik a streamingszolgáltatóra Dél-Koreából, amelyhez előzetest is kaptunk.

Hirdetés

A sorozat a The Sea of Tranquility című rövidfilmen alapul, amelyet Choi Hang-Yong, a sorozat készítője írt és rendezett. A széria kibővíti majd a rövidfilm premisszáját, amely egy olyan disztópikus jövőben játszódik, ahol az űrutazás elengedhetetlenné vált a klímaváltozás miatt. A főszereplő Gong Yoo lesz, aki korábban szerepelt a Vonat Busanba: Zombi expresszben, és a már említett Nyerd meg az életedben is. Rajta kívül feltűnik még fontosabb szerepben a Sense8-ből ismert Bae Doona, Lee Joon (The Vampire Detective) és Heo Sung-tae is.

A The Silent Sea december 24-én debütál a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.