Hirdetés

Dr. Jekyll bedühödik A múmia legújabb videójában

|

De közben más szereplőket is megpedzegetnek az épülő szörnyuniverzumban.

Hirdetés

A nyár egyik nagy kérdőjele lehet A múmia-reboot, amely egyben a gyártó Universal Studios épülő szörnyuniverzumának a nyitódarabja is egyben. Pár éve a stúdió már tett egy erre irányuló kísérletet, azonban Az ismeretlen Drakula csúfondáros kudarc volt egy elsőfilmes rendezőtől. Most a "második filmes" Alex Kurtzman nagyobb büdzséből, nagyobb nevekkel gazdálkodhatott, köztük Tom Cruise-al és Russel Crowe-al, aki a most kiadott színfalak mögötti videóban sötétebb énjéből is felvillant valamicskét.

Hirdetés

Ami nem sok, és valahogy a tágas díszletek ellenére az egész film sutának hat, ahogy Crowe elhajít egy vizsgáló ágyat, vagy ahogy a statiszták régészesdit játszanak a szarkofágok körül, de lehet, hogy csak én vagyok negatív, mindenesetre a CGI minősége továbbra sem javult. Ugyanakkor a kis videó, amelyben főleg Crowe beszél megpedzegeti a vámpírokat és ezzel együtt Drakula személyét is.

Mindenesetre ahhoz, hogy a legendás vérszívó - a Farkasemberrel, a láthatatlan emberrel, Frankenstein menyasszonyával és Van Helsinngel karöltve - a későbbiekben felbukkanjon, nem ártana ha sikeres lenne a film, amelyet a Halálos iramban-filmek forgatókönyvírója, Chris Morgan jegyez, Cruise és Crowe mellett pedig a Kingsman - A titkos szolgálat pengelábú amazonja, Sofia Boutella alakítja a címszereplő rothadó hullát (akinek az arcát ebben a videóban már némi ketchup is beszennyezi), valamint az éppen most méreteset hasaló Arthur királyban is látható Annabelle Wallisnak is fontos szerep jut. A premierre sem kell már sokat várni, hiszen június 9.-én lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.