Hirdetés

Előzetesen a Love, Victor 2. évada

|

A fiatalok a sarkukra állnak.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legbájosabb sorozata volt a Love, Victor, amely a hasonlóan elbűvölő Kszi, Simon (avagy Love, Simon) mozi sorozatos folytatása és spin-offja volt. A Hulun debütáló első évad gyönyörűen őrizte meg a film szeleburdi örökségét és őrizte meg annak hasznosságát, amelyben Simonhoz hasonlóan Victor ráébredését saját szexualitására kísérhettük végig. Az első szezon egy kiadós cliffhangerrel ért véget (noha ezzel keretbe is foglalta az évad fő csapásirányát), most pedig majd azt láthatjuk, hogy innen hogyan is tovább.

Hirdetés

Ez pedig Victornak nem lesz egy fáklyás menet a továbbiakban sem. A mozifilm egyértelműen arról szólt, hogy Simon hogyan is találja meg azt a boldogságot, amire régóta vágyott és ez a tündérmesei beteljesülés szépen le is zárta a filmet. Azt viszont a sorozat is elég egyértelműen nyilvánvalóvá tette - ahogy a film eredetijéül szolgáló könyv szerzője, Becky Albertalli is nyilatkozta -, hogy nincs két egyforma coming out, nincs két egyforma történet. A Hulu által most kiadott előzetes még inkább aláhúzza a különbségeket Simon és Victor között. Míg előbbi számára úgy volt nehéz a coming out, hogy elfogadó család vette körül, Victornak szembesülnie kell azzal, hogy ez az ő esetében nincs így (és az első évad alapján közel sem az lesz elutasító, akire gondolnánk), de a sorozat szemmel láthatóan igyekszik gondolatiságban, témáiban is tovább menni, mint a film tette (amit az előző szezonban egy elég egyértelmű staféta átadással már alá is húztak) és a párkapcsolat megélése, fenntartása, felvállalása mellett az első szexuális élmény is terítékre kerül. És nem kizárólag Victornál. Mindez persze nem véletlen, hiszen a sorozat első évadának fejlesztésénél sem egy szezonban gondolkodtak Victor és a többiek története esetében a filmet is jegyző Elizabeth Berger és Isaac Aptaker páros.

Mindenesetre már nem kell sokat várni rá, ugyanis a második szezon június 11-én debütál a Hulun és nemrég az első szezon is felkerült a Disney+-ra (ahová eredetileg is szánták, csak végül nem tartották eléggé családbarátnak a gyilkolászós Mandalorian mellett), szóval ha nem is azonnal, de idővel annak kínálatában is megtalálható lesz az új évad. A szereplők közül mindenki visszatér, Betsy Brandt (Breaking Bad) képében pedig Felix mamáját is végre megismerhetjük. A film és az első szezon alapján pedig pont olyan derűsnek ígérkezik a második évad, mint amire a világjárvány lecsengése után, a Pride-hónapban sokaknak szüksége lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.