Hirdetés

Előzetesen Johnny Depp új filmje, a Waiting for the Barbarians

|

De a mellékszerepekben is nagy nevek szerepelnek.

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes J.M. Coetzee könyvének adaptációjáról, a Waiting for the Barbarians-ról, amelynek főszerepében Johnny Deppet, Mark Rylance-t (Kémek hídja) és Robert Pattinsont (Tenet, A világítótorony, The Batman) láthatjuk majd. 

Hirdetés

A történet szerint egy névtelen birodalom határán álló elkülönített helyőrség elöljárója (Mark Rylance) a nyugodt nyugdíjba vonulását várja, amikor is Joll ezredes (Johnny Depp) érkezik a helyszínre, hogy a birodalom határának biztonságáról, és a barbár aktivitásról jelentsen. Bármi áron. Joll könyörtelen kihallgatások sorozatát folytatja, melynek eredményeként az elöljáró megkérdőjelezi a birodalomhoz fűződő hűségét. A film augusztus 7-én debütál digitálisan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.