Hirdetés

Előzetesen a Mélytengeri pokol rendezőjének új akciófilmje

|

Peter Berg újfent Mark Wahlberggel forgatott, ezúttal a Netflixre.

Hirdetés

Peter Berg egy igazi filmes kisiparos. Többször bebizonyította már, hogy egy ígéretes, jól működő forgatókönyvből rendkívüli filmeket tud forgatni (Mélytengeri pokol, A hazafiak napja, A túlélő), ám ha kissé nagyon összecsapott maga a szkript, akkor már kvázi Berg is robotpilóta módba kapcsol, és nem is érdekli a végeredmény (22 mérföld, Csatahajó, Ronda ügy). Ám a Netflix berkein belül most egy újabb akciófilmmel jelentkezik Spenser Confidential címmel, amihez hozta magával régi jó "múzsáját" is, Mark Wahlberget. A film első előzetese akcióból nem szenved hiányt, az már pedig más kérdés, hogy mindez (sok egyéb mellett) fog-e működni végeredményben.

Hirdetés

A Spenser Confidential (vagy a magyar előzetes szerint Spenser az igazság nyomában, de reméljük, nem lesz ennyire bugyuta és elbagatellizált a végső cím) a címszereplő Spensert (Wahlberg) teszi meg főszereplőnek, aki éppen öt hosszú év után szabadul a börtönből. A bonyodalmak viszont ott kezdődnek, hogy Spenser egy becsületes és igazságos zsaru, akit ez a két tulajdonsága juttatott börtönbe, de szabadulása után a folyamatos fenyegetések mellett végleg le akar számolni a bostoni alvilággal. Ebben segítségére lesz új partnere (szobatársa?), Hank (Winston Duke), aki ugyancsak nem válogat a keze ügyébe kerülő tárgyakból, ha olyan a helyzet…

A Spenser Confidential idén március 6-án kerül fel a Netflixre. Nagy rá az esély, hogy ez a film is magyar felirattal (esetleg szinkronnal) lesz elérhető, de ez még elválik. Ti fogtok tenni vele egy próbát?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.