Hirdetés

Előzetest kapott az új Walker, a texasi kopó sorozat

|

A címszereplőt az Odaátból megismert Jared Padalecki alakítja.

Hirdetés

A Walker, a texasi kopó sorozatot még az az ember is ismeri, aki egyáltalán nem is néz tévét vagy filmeket. Chuck Norris kultikus és ikonikusan bugyuta szériája még 1993-ban indult útjára, és szám szerint kilenc évadot és 196 epizódot élt meg. 2001-ben ért véget, amit akárhogy számolunk, tizenkilenc éve volt. Hollywood öltönyösei pedig úgy gondolták, elegendő idő telt el azóta, hogy ezt az egészet rebootolják. Így született meg a szimplán csak Walkerre keresztelt új sorozat, aminek főszereplője Jared Padalecki, az Odaátban Sam Winchestert játszó színész lett.

 

Hirdetés

A jövő januárban kezdődő széria egy megözvegyült férfit, Cordell Walkert tesz meg központi karakternek, aki évekkel később tér vissza a texasi Austinba, hogy újramelegítse gyerekeivel a már régóta kihűlt kapcsolatát. Eközben meggyűlik a baja az új partnerével is, főleg azután, hogy minden egyes újabb nyommal egyre gyanúsabbá és gyanúsabbá válik feleségének a halála. Az új Walker január 21-én fog debütálni a The CW műsorán, és reméljük, valamilyen szinten tényleg jó és szórakoztató lesz. Mindenesetre egy masszív harminc másodperces előzetest már ki is adtak hozzá.

Ti mit szóltok, akár jól is elsülhet ez az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.