Hirdetés

Euphoria - előzetesen az HBO új drámasorozata

|

Megérkezett az első előzetes a fiatalok droggal és szexszel teli világáról szóló szériáról.

Hirdetés

Csak úgy, mint minden évben, úgy idén is rengeteg új tartalommal készül az HBO. Ezek közül a Chernobil már elindult, az új Watchmen-sorozat pedig valamikor ősszel debütál majd. De még ezelőtt, alig egy hónap múlva érkezik az Euphoria, ami egy, az ugyanezen a címen futó izraeli sorozat feldolgozása lesz, és amely néhány tizenéves mindennapjait mutatja majd be. Ehhez érkezett most meg az első előzetes.

Hirdetés

A történet egy csapat középiskolást követ tehát nyomon, akik a szerelem és a barátság mellett a szex és a drogok világával is megismerkednek, ezáltal pedig rengeteg traumát élnek át. Emellett pedig természetesen a közösségi média is nagy szerepet kap az életükben. A sorozat összes epizódjának forgatókönyvét Sam Levinson (Assassination Nation) szerezte, aki Drake mellett az executive produceri munkálatokat is elvégezte. Főszerepben a Pókember: Hazatérés és Idegenben is szerepet kapó Zendaya lesz, mellett pedig fontosabb szerepben feltűnik még Maude Apatow (Girls) és Sydney Sweeney (Éles tárgyak).

Az Euphoria június 16-án érkezik az HBO és HBO Go-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.