Hirdetés

gen:LOCK - látványos előzetesen a mechás animációs sorozat

|

Szinte a semmiből jött a gen:LOCK első ízelítője, ami egy gigantikus csatát ígér egy titokzatos terrorszervezet ellen.

Hirdetés

A Rooster Teeth névre hallgató stúdió idehaza nem örvend akkora nagy figyelemnek, sőt megkockáztatom, igen kevesek ismerik csak őket. Ami azért nagy baj, mert egy igencsak igényes cégről beszélhetünk, ami mind élőszereplős, mind pedig animációs filmekkel foglalatoskodik. Legújabb alkotásuk viszont nem mozifilm lesz, hanem egy sorozat, amiben hatalmas mechák ütik a terrorszervezetet ott, ahol csak érik. Ez lesz a gen:LOCK.

Hirdetés

Kereken ötven év múlva a jövőben az előbb említésre került terrorcsoport fenyegetni kezdi a világot, viszont nehezebb felvenni velük a harcot, mint azt gondolták. Emiatt az emberek kikísérleteznek egy olyan módot, amivel a vállalkozó szellemű egyéneket össze tudják kapcsolni a méretes mechákkal, azaz a nagyrobotokkal, hogy ezzel menjenek hadba a rosszarcúak ellen. Vagyis röviden egy sorozat lett Guillermo del Toro Tűzgyűrű filmjéből, csak szörnyek helyett terroristákkal.

Az animációs sorozatot Gray Haddock írta és rendezte, aki az egyik fejese is a Rooster Teeth stúdiónak, és olyan színészeket szerződtetett le az első évadra, mint Michael B. Jordan (Creed 2), Dakota Fanning (Coraline: A titkos ajtó), Maisie Williams (Trónok harca) vagy éppen David Tennant (Jessica Jones). Az első évad most január 26-án fog elstartolni a stúdió saját streaming szolgáltatásán.

Ti adni fogtok az első évadnak egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.