Hirdetés

Hosszú előzetessel riogat Mike Flanagan új netflixes szériája

|

Az éjféli klub ezúttal kevesebb filozofálgatást és több ijesztegetést tartogat a nézők számára.

Hirdetés

Az idei év sem múlhat el egy újabb Mike Flanagan által készített horrorszéria nélkül a Netflixen. A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme, illetve a Mise éjfélkor után ezúttal Az éjféli klub című sorozattal fog jelentkezni Flanagan, melyet Christopher Pike azonos című regénye alapján hozott tető alá. Az október 7-i premier mindjárt a nyakunkon van, úgyhogy a streaming platform egy új, hosszú előzetessel igyekszik felkelteni az előfizetők érdeklődését. 

Hirdetés

Az éjféli klubban halálos beteg fiatalok gyűlnek össze a Rotterdam Otthonban, ahol gyorsan híre megy, hogy még a legkiszolgáltatottabb páciensek is új esélyt kapnak. Egy kisebb társaság az otthon falai között minden éjfélkor összeülnek, hogy rémtörténetekkel szórakoztassák egymást, ám a szórakozás hamarosan átcsap tiszta félelembe.

Flanagan A Bly-udvarház szellemének írójával, Leah Fonggal adaptálta Pike regényét. A főbb szerepekben felbukkan többek között Samantha Sloyan (Mise éjfélkor, A Hill-ház szelleme), Zach Gilford (Friday Night Lights, Los Angeles legjobbjai), Igby Rigney (Halálos iramban 9, Mise éjfélkor), Matt Biedel (Narcos: Mexikó, Valós halál), Aya Furukawa (Ház az erdő mélyén, Terror), William Chris Sumpter (Power, NYC Dreams), Annarah Cymone (Mise éjfélkor), illetve Heather Langenkamp (Rémálom az Elm utcában,  is az otthon rejtélyes doktoraként.

Ti nézni fogjátok Flanagan idei sorozatát is?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.