Hirdetés

Borzongató előzetesen Peter Dinklage új filmje

|

Trailert kapott az I Think We're Alone Now c. film, amelyben a Trónok harca sztárja, Peter Dinklage kapta a főszerepet. Vagy lehet, hogy az egyetlen szerepet?

Hirdetés

Peter Dinklage a Trónok harca mellett is gyakran kiszúrható a vásznon, gondoljunk csak arra, hogy mellékszereplőként feltűnt a Bosszúállók: Végtelen háborúban és az Oscar-díjas Három óriásplakát Ebbing határában is. Egy évvel korábban egy Rememory című sci-fi-krimi keverék is debütált a főszereplésével, bár a kritikusok és a nézők sem ájultak el a filmtől.

Hirdetés

Most egy új történet főhőse Dinklage, az I Think We're Alone Now filmben alakítja Delt, aki egyik pillanatról a másikra egyedül találja magát a világban. Ő lenne az egyetlen megmaradt ember? Öreg kisvárosában éli magányos életét, mikor rátalál Grace (Elle Fanning), a film másik szereplője. Ennél többet nem tudni a film cselekményéről, és a lent látható rövid kedvcsináló sem árul el többet.

Az I Think We're Alone Now szeptember 14-én debütál az Egyesült Államokban, a magyar premierről még nincsenek hírek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.