Hirdetés

Ilyen kínálattal készül nyárra a Netflix

|

Amikor még Zack Snyder is vicces.

Hirdetés

Ebben a pandémiás pangásban már egyre jobban várják az emberek, hogy újra kinyissanak a mozik, hogy a régóta halogatott filmeket úgy láthassák, ahogy megálmodták a készítőik. Szerencsére már látszik a fény az alagút végén, de addig is be kell érnünk a streamingszolgáltatók nyújtotta kínálattal. És a Netflix ebben továbbra is az élen jár, amihez egy pofás kis előzetest is kaptunk.

Hirdetés

Ahogy mondani szokták: lesz itt minden, mint a búcsúban. Romantikus filmektől kezdve a horroron keresztül a zombiapokalipszisig bezárólag. Álljon is itt, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő hetekben, hónapokban. Április-májusban érkezik a The Innocent, egy krimisorozat Harlan Cobentől, a The Stranger alkotójától. Május 7: Jupiter's Legacy, vérbő szuperhősködés Mark Millar (Kingsman, Kick/Ass) tollából, valamint az 1999-es Monster című regény azonos című adaptációja Jennifer Hudsonnal és Jeffrey Wrighttal. Május 14-én jön a Halston minisorozat Ewan McGregorral, a The Woman In The Window Amy Adamsszel és Gary Oldmannel, a Love, Death+Robots második évada, valamint a Selena Quintanilláról szóló széria, a Selena második fele. A tavasz egyik fő attrakciója mindenképpen Zack Snyder régóta várt zombi aprítása, A halottak hadserege, David Bautistával a főszerepben május 21-én. Rá két napra a Master of None harmadik évada, 28-án pedig a Lucifer 5. évadának befejező részei.

Kicsit ugorva az időben, június 18-án jön a nagy sikerű spanyol Elite negyedik évada, valamint a Fatherhood Kevin Harttal, július 30-án érkezik Jean-Claude Van Damme akciófilmje a The Last Mercenary és egyelőre augusztus 20-ra várható a Jason Momoa nevével fémjelzett thriller, a Sweet Girl. Egyelőre még premierdátum nélküli a Csókfülke harmadik része, valamint a Fear Street Trilógia is. 

Szóval lesz mit nézni a Netflix kínálatában az elkövetkezendő hónapokban, ahogy arról az alábbi előzetes is tanúskodik, a fentiek közül soknál az első képkockákkal. De ami a legváratlanabb ebben a kis ízelítőben, hogy még maga Zack Snyder is elenged egy önironikus poént benne. Ha Kevin Harton nem is, akkor legalább ezen kuncoghatunk egy jóízűt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.