Hirdetés

Ízelítőt kapott Mike Flanagan új sorozata, a The Midnight Club

|

Idén sem maradunk Flanagan-tartalom nélkül a Netflixen.

Hirdetés

Mike Flanagan már sorozatban negyedik horrorszériájával készül a Netflixre, és a The Midnight Clubra hallgató új projekt most végre mozgóképes anyagot is villantott. Az október 7-én debütáló széria a Mise éjfélkorral szemben ismét egy regényadaptáció lesz, csakúgy, mint A Hill-ház szelleme vagy A Bly-udvarház szelleme volt, ám ezúttal Christopher Pike azonos című művét dolgozta fel Flanagan.

Hirdetés

A történet szerint a Rotterdam Home nevű egészségügyi intézményben halálosbeteg gyerekeket kezel egy titokzatos orvos. Nyolc tinédzser gyűl össze a ház falain belül minden éjfélkor, hogy saját horrortörténeteikkel mulassák az időt, mielőtt a betegség végezne velük. A fenti videó bemutatja a nyolc főbb szereplőt, illetve a Rotterdam Home egyáltalán nem barátságos atmoszférájából is kapunk egy kis ízelítőt.

Ti beneveztek majd Flanagan újabb horrorsorozatára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.