Hirdetés

Jennifer Lawrence PTSD-vel küzd a Causeway előzetesében

|

A színésznő ezzel bejelentkezhet a következő Oscar-díjra.

Hirdetés

Jennifer Lawrence legújabb filmjében egy Afganisztánban szolgált gépészt alakít, aki egy robbanás következtében agyi sérülést szenved. Hazájába visszatérve próbálja saját magát megtalálni és feldolgozni a történteket. A Causeway című filmet már bemutatták a TIFF-en és egészen jó kritikákat kapott, most pedig végre az előzetesét is megnézhetjük. 

Hirdetés

Az előzetes maga nem fed fel sokat a történetből, illetve a cselekményből, egy-két dialógusrészlet mellett főként a hangulatot igyekszik átadni és bemutatni. Ezek alapján egy józan, ám mégis érzelmes és empatikus filmre számíthatunk, amelyben Jennifer Lawrence sokadjára (túl az egynéhány nagyközönség érdekeit simogató kilengésen) ismét bebizonyíthatja, hogy tényleg generációjának egyik kiemelkedő színésze. 

A filmet Lila Neugebauer rendezte, egyben pedig ez lesz az ő nagyjátékfilmes debütálása (korábban Broadway-produkciókban bontakozott ki), a forgatókönyvet pedig Ottessa Moshfegh, Luke Goebel, valamint Elizabeth Sanders jegyzik. Jennifer Lawrence-en kívül nagyobb szerepehet jut még a filmben Brian Tyree Henry, akit láthattunk a Gyilkos járatban nemrég, valamint az Örökkévalókban is. Lawrence-t legutóbb a Ne nézz fel! című, arcátlanul szarkasztikus humorú világvége-filmben láthattunk. 

A Causeway az A24 égisze alatt készült el és november 4-én érkezik majd az Apple TV+-ra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.