Hirdetés

Liam Neeson mindent is felrobbant a Becsületes tolvaj előzetesében

|

Az Oscar-jelölt színésznek ismét akciózni támadt kedve.

Hirdetés

Liam Neesonnek nem sokáig tartott mostanában a drámázhatnék, hiszen az Ordinary Love vagy éppen a hamarosan debütáló Made in Italy után azonnal jelentkezett is egy újabb akciófilmmel, cím szerint a Becsületes tolvajjal (eredetiben Honest Thief). A már kiöregedő, de "még mindig bírjuk a gyűrődést" felkiáltással kelő Neeson most egy ex-katonát, egy robbantási szakértőt fog alakítani, aki miután megismert egy kedves nőt, nem túl meglepő módon jó útra akar térni.

Hirdetés

Viszont egy tolvaj, aki 12 bankot is kirámolt már, nem tudja egykönnyen letenni a lantot. Miután betelefonál, majd feladja magát és az ellopott pénzt is a rendőrségen (egyenesen Robert Patrick, a higany terminátor számára), két dörzsölt, korrupt ügynök inkább magáénak akarja a nagy summát, így el szeretnék tenni láb alól a férfit. De Liam Neesont nem olyan fából faragták, hogy csőbe lehetne húzni, szóval kegyetlen hajtóvadászatot indít a két ügynök ellen - főleg miután a kedves nő életére is törnek.

A Becsületes tolvaj, ha minden jól alakul, akkor most szeptember 3-án fog a hazai mozikba kerülni. Neeson mellett pedig olyan színészek fognak benne felbukkanni, mint Kate Walsh (Egy különc srác feljegyzései, Légió), Jeffrey Donovan (Sicario 2: A zsoldos, Villains) vagy éppen Jai Courtney (Jack Reacher, Terminátor: Genisys). Ti elmentek rá moziba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.