Hirdetés

Vagány lett a Luke Cage 2. évadának trailere

|

Luke Cage az új Jézus!

Hirdetés

Amíg a Bosszúállók a mozikban háborúznak, addig Luke Cage már mázsás súlyokkal gyúr arra, hogy ő legyen a nyár Netflixes királya. És erre minden esély meg is van az első előzetest látván, ami egy sokkal lazább, és sokkal pörgősebb szezont ígér az első évadnál. Miután Luke Cagenek sikerült tisztáznia a nevét Harlemben egy valóságos istenként tekintenek rá. Golyóálló bőrének köszönhetően sebezhetetlennek tartják őt, ám hamarosan felbukkan egy olyan ellenfél, aki képes akkorát ütni, hogy fájjon.

Hirdetés

A Luke Cage 2. évadában Mike Colter visszatér a címszerepben. Simone Missick (Misty Knight), Rosario Dawson (Claire Temple), Alfre Woodard (Mariah Dillard) és Theo Rossi (Shades) szintén felbukkanak, valamint Finn Jones is Vasököl szerepében.

A Netflix június 22-én teszi elérhetővé az új évadot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.