Hirdetés

Magyar előzetest és bemutatódátumot kapott Ridley Scott sci-fi sorozata

|

Stílusosan A farkas gyermekei címen fog futni ez a brutális széria.

Hirdetés

A Raised by Wolves, vagyis Ridley Scott (Alien, Amerikai gengszter, Szárnyas fejvadász) következő sci-fi sorozatával kapcsolatban még augusztus elején adtunk hírt, amikor is megjelent az első, brutalitásban nem szűkölködő előzetese. A minap pedig egy közleményben rántotta le a leplet az HBO Magyarország nemcsak a magyar címről, de a megjelenési dátumról is egy frissen kiadott magyar feliratos előzetes mellett.

Hirdetés

A csatorna jóvoltából már magyar feliratosan is élvezhetjük ezt a megkapó előzetest, amelyből kiderül, hogy stílusosan A farkas gyermekei címen kerül majd műsorra Scotték új sorozata (hiszen Ridley mellett a fia, Luke is rendezett valamennyi epizódot). A megjelenés pedig szeptember 4-én lesz, és rögtön három epizódot kapunk azonnal kézhez - egyelőre felirattal. A magyar szinkronos változatra valamennyit még várnunk kell, de ha minden a tervezetten alakul, akkor még idén ősszel az is felkerül az HBO GO digitális könyvtárába.

Ti várjátok már a szeptemberi megjelenést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.