Hirdetés

Gal Gadot is szerepel a Maroon 5 új klipjében

|

De nem csak ő, hanem többek között a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown is.

Hirdetés

Háromszor láthattuk már Gal Gadotot a vásznon Wonder Womanként, hiszen a karakter önálló filmje mellett szerepet kapott a Batman Superman ellenben és Az Igazság Ligájában is. 2019-ben viszont láthatjuk majd a páncéljába bújva a Wonder Woman 2-ben, azonban a színésznő addig sem marad távol a reflektorfénytől, most éppen egy klipben bukkant fel. 

Hirdetés

A Maroon 5 a "Girs Like You" című, Cardi B-vel összehozott dalához készített egy videót, amelyben a tartalomnak megfelelően több különleges nő is feltűnik, közülük a Hollywoodhoz köthetőek nevesítjük meg: ők Sarah Silverman (Rontó Ralph, A nemek harca, Masters of Sex), Tifanny Hadish (The Last O.G., The Carmichael Show, Keanu), Millie Bobby Brown (Stranger Things, Intruders), Ellen DeGeneres és Gal Gadot is látható. Nézzétek csak: 

Nektek hogy tetszik a klip?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.