Hirdetés

Megérkezett a Kampókéz első szinkronos előzetese!

|

Hamarosan újabb horrorklasszikus éled fel a vásznon.

Hirdetés

Az 1992-es Kampókéz a mai napig közkedvelt alkotásnak számít a horrorzsánerben, ami ugyanakkor nem tudta elkerülni az ilyen klasszikusoknál gyakran bejárt utat: az első részt két felejthető folytatásfilm követte. Nemrég viszont valakinek eszébe jutott, hogy érdemes lenne új életet lehelni a sorozatba, méghozzá egy úgynevezett "spirituális folytatással" (itt a gyengébben sikerült elődöket figyelmen kívül hagyó folytatás-rebootra kell gondolni), ami például a Halloween esetében felettébb sikeres receptnek bizonyult.

Hirdetés

Az újabb Kampókéz nem is akármilyen kézből érkezik, ugyanis a történetet a Tűnj el! forgatókönyvéért Oscar-díjat bezsebelő Jordan Peele írta, és ebből a forgatókönyvből készített filmet Nia DaCosta (Little Woods). Azt is tudjuk, hogy a visszatérő Tony Todd utódja a főszerepben Yahya Abdul-Mateen II lett, aki az Aquaman Fekete Mantája után a Watchmen-sorozatban és Peele legutóbbi filmjében, a Miben is eljátszhatott egy-egy szerepet, tehát minden bizonnyal a korábbi közös munka miatt esett rá a forgatókönyvíró választása.

A rajongók új és régi generációját egyaránt megszólító Kampókéz ígéretesnek tűnő alkotás, de erről győződjetek meg magatok a lenti szinkronos trailer megtekintésével. 

Szinkronos:

Eredeti:

A Kampókéz augusztus 26-án debütál a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.