Hirdetés

Több felnőtt humor lesz a Shazam! A Fury of The Gods-ban, mint az első részben

|

Némi változás lesz majd a folytatás hangnemében.

Hirdetés

A Marvelhez hasonlóan a DC is mindig is szívesen feszegette a határokat a filmjeivel. És bár nem valószínű, hogy a Shazam! A Fury of The Gods R-besorolású lesz, hamarosan látni fogjuk azt, hogy a film miként kezeli majd a felnőttesebb humort, köszönhetően annak, hogy sok szereplő már felnőtt azóta, hogy utoljára láttuk őket a 2019-es Shazam!-ban.

Hirdetés

Miközben a folytatás cselekményét továbbra is hét lakat alatt őrzik, annyi biztos, hogy Billy Batson - akit fiatalként Asher Angel, Shazam formájában pedig Zachary Levi alakít - és társai közti családi dinamika lesz a központi elem. Ez a dinamika pedig némi felnőtt humort is eredményez majd, mivel a szereplők közül többen már a tízes éveik vége felé járnak. Erről a film egyik producere, Peter Safran beszélt az IGN-nek adott interjújában, amelyben kifejtette, hogy a film poénjainak az öregedéssel együtt kell fejlődnie:

Imádom, amit összehoztunk a filmben. Tetszik, hogy a gyerekek egy kicsit idősebbek lett, és így elővehettük a felnőttesebb humort, felnőttesebb dolgokat és problémákat, amivel 13 vagy 14 évesen még nem foglalkozol, de 16-17 évesen már igen.

A Shazam! Fury of the Gods 2023. június 2-án érkezik a mozikba, melyben feltűnik még Helen Mirren mint Hespera, Lucy Liu mint Calypso, Adam Brody, Grace Fulton és Rachel Zegler (West Side Story).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.