Hirdetés

Megérkezett az első rövid betekintő a Stranger Things 4. évadához

|

És már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik. Legalábbis megközelítőleg.

Hirdetés

Immáron két éve annak, hogy utoljára betehettük a lábunkat Hawkins városába a Stranger Things 3. évadában, amely ugyan megfelelt volna egy lezárásnak is, ám kétség sem lehetett afelől, hogy a Netflix nem engedi még el Eleven és a többiek kezét. Nem sokkal az évadzáró után be is rendelték a sorozat negyedik etapját, amely még idén érkezhetett volna... feltéve, ha minden a tervek szerint alakult volna a világban.

Hirdetés

A koronavírus azonban ennek is közbeszólt, aminek köszönhetően a sorozat munkálatai hónapokig álltak. Így jutottunk el odáig, hogy több mint két évvel a legutóbbi epizód óta még mindig nincs hír az új évadot illetően (leszámítva azt a két rejtélyes videót, amit még tavasszal kaptunk). Legalábbis eddig a pillanatig ez volt a helyzet, a mai napon azonban végre tiszta vizet öntött a pohárba a streamingszolgáltató, hiszen nem elég, hogy közzétették az első, fél perces hosszúságú betekintést is az új évadról, de hivatalosan is megerősítették a régóta pletykált hírt, hogy a folytatásra valamikor csak 2022-ben (remélhetőleg még az év első felében) számíthatunk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.