Hirdetés

Megkapta végső előzetesét A Sólyom és a Tél Katonája

|

Szállj, szállj, Sólyom szárnyán!

Hirdetés

Igaz, hogy a geek közösség most Az Igazság Ligája lázban ég, de a héten nemcsak Zack Snyder művének krisztusi feltámadása következik be, hanem a Disney+-on elstartol a Marvel új sorozata,  A Sólyom és a Tél Katonája is, alig 2 héttel a WandaVízió befejeztével. Erre emlékeztetőül pedig befutott egy új, nagyszabású trailer, ami ránézésre látványban egyértelműen elmossa a határt a filmek és a sorozatok világa között.

Hirdetés

Az bizonyos, hogy Sam Wilson (Anthony Mackie) és Bucky Barnes (Sebastian Stan) egy nemzetközi kalandba keveredik majd az elkövetkezendőkben (a kiadott poszterek alapján talán Budapestet is érintik), amelyben a képességeik és az egymás iránti türelmük is próbára tétetik, de segítségükre lesz Sharon Carter (Emily VanCamp) és ismét valami rosszban ólálkodik majd Helmut Zemo (Daniel Brühl) is. Míg a címszereplőkkel a Bosszúállók: Végjáték óta nem találkoztunk, addig utóbbi kettővel majd 5 éve, az Amerika Kapitány: Polgárháború cselekménye óta, de ha minden igaz Don Cheadle is tiszteletét teszi, Rhodes ezredes/Hadigép szerepében.

A sorozat rendezéséért Kari Skogland felelt, míg az írásért Malcolm Spellman, de utóbbiba és a kreatív munkákba besegített a John Wick-filmek kreátora, Derek Kolstad is. A hat részes A Sólyom és a Tél Katonája első epizódja, március 19-én, pénteken debütál a Disney+-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.