Hirdetés

Christoph Waltz és Liam Hemsworth halálos játszmát űznek

|

Előzetest kapott a Quibi névre keresztelt, hamarosan induló streaming szolgáltatás egyik nyitócíme.

Hirdetés

Bár a koronavírus úgy tűnik, alaposan felforgatja Hollywood és a filmipar idei évét, ami a streaming-oldalak tartalmait sem kíméli, maga a platformok közötti háború ennek ellenére is gőzerővel robog tovább. Ennek következő lépcsőfokaként tavasszal nem csak a Warner és a NBCUniversal indítja el saját streaming-felületét (HBO Max és a Peacock), hanem egy teljesen új versenyző, a Quibi is útjára indul majd.

Hirdetés

Ráadásul nagyon is komoly ambícióik vannak, hiszen nyitócímük főszereplőinek sikerült megnyerniük Christoph Waltzot és Liam Hemsworthöt. A történet szerint Dodge (Hemsworth) óriási adósságokat halmozott fel, ezért elvállal egy játékot, ám hamarosan kiderül, hogy ebben a halálos játszmában nem ő a vadász, hanem maga a vad, akire mindenki pályázik. Vajon sikerül-e neki túlélni és megnyerni a hőn áhított pénzösszeget, amivel megmentheti terhes feleségét?

Az oldal egyébként formabontó módon, egy mobilokra optimalizált streaming platform lesz, ahova a rövidfilmek és a sorozatok (a Most Dangerous Game is) direkt rövid, 7-10 perces epizódok formájában fognak érkezni (innen a név is: a Quibi, a "quick bites" rövidítése). Az alap előfizetési díj öt dollár lesz, a reklámmentes pedig nyolc. A Most Dangerous Game a Quibi indulásának napján, április 6-án rögtön elérhetővé válik a platform felületén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.