Hirdetés

Nézzetek meg két és fél percet a The Batmanből

|

A Warner tovább borzolja a kedélyeket egy újabb kedvcsináló megosztásával.

Hirdetés

Bár már megkaptuk az utolsó hivatalos előzetest a március 4-én érkező The Batmanből, a marketinggépezet nem áll le, és ennek érdekében a Warner akár még konkrét jeleneteket is képes megosztani a (türelmetlen) nézőkkel. A stúdió úgy döntött, hogy egy majdnem két és fél perces videót oszt meg a filmből, melyben Robert Pattinsont és Gotham előkelőségeit láthatjuk egy temetésen.

Hirdetés

A hivatalos csatorna ugyan már levette a filmrészletet, de természetesen akadtak olyanok, akik megmentették és megosztották. Aki nem fél a SPOILERektől, az tekintse meg az alábbi ízelítőt.

Szerencsére a fenti videó érdemi fordulatait már viszont láthattuk a korábbi trailerekből, úgyhogy a SPOILERre érzékenyek sem akadhatnak fenn rajta, ha véletlenül belefutnának. Az viszont ebből a klipből is tisztán látszik, hogy Paul Dano a Zodiákus gyilkos által inspirált Rébusza komolyan veszi Gotham városának terrorizálását, ugyanis még egy egyházi temetést sem rest megbolygatni.

Valószínűleg mindez csak a kezdete annak az ámokfutásnak, amit a bő 3 órás játékidő alatt végig követhetünk március 4-től.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.