Hirdetés

Maratoni hosszúságú lesz a The Batman

|

Alaposan be kell majd osztani a mozis itókát, ha nem akarunk sok mindenről lemaradni az új Denevérember-kalandban.

Hirdetés

Először szerdán láttak napvilágot az első hírek, hogy mégis milyen hosszú lesz Matt Reeves The Batmanje, ám nem igazán volt egyetértés a honlapok között. Aztán csütörtökön gyorsan rendet is rakott a Warner Bros. a témában, és hivatalosan is megerősítette a maratoni hosszúságú játékidőt: két óra 55 percet fogunk végigülni a moziban.

Hirdetés

Mondani sem kell, hogy ezzel a hosszúsággal Reeves filmje lesz a leghosszabb Batman-film, ami eddig megjelent a filmtörténelemben. Ám a képregényadaptációk között is felfér a dobogóra a Bosszúállók: Végjáték (3 óra 1 perc), illetve a tavalyi Az Igazság Ligája Snyder verziója (4 óra 2 perc) mögött. A Warner azt is megerősítette, hogy az utolsó 8 perc a stáblistát foglalja magában, de hogy várható-e stáblistás jelenet, az egyelőre bizonytalan.

Kérdés, hogy ez a majdnem háromórás játékidő mennyire kedvez majd a filmnek bevételi szempontból. Ne feledjük, hogy a Végjáték még egy COVID-járvány előtti világban tudott nagyot domborítani, a mozik pedig azóta sem tudtak talpra állni teljesen, bár a Pókember: Nincs hazaút teljesítménye mindenképp bizakodásra ad okot.

Ti mit szóltok ehhez a játékidőhöz?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.