Hirdetés

Nicolas Cage álmokban jár a Dream Scenario előzetesében

|

Mind róla álmodunk az A24 legújabb filmjében.

Hirdetés

Nicolas Cage számára nincsen pihenő. Amellett, hogy a Butcher's Crossing című westernben bölényekre vadászik tarkopasz fejjel, az A24 égisze alatt is letett az asztalra egy alakítást. Amelyben szintén kevés hajjal, kopaszodó fizimiskával kerül egy nem mindennapi szituációba.

Mondjuk, az A24-től a "nem mindennapi" már nemigen számít furcsának (elég csak megnézni a saját A24-es toplistánkat), úgyhogy ezt talán már hozzá se kellett volna tegyem. 

Hirdetés

Kristoffer Borgli, norvég rendező (Sick of Myself) első angol nyelvű nagyjátékfilmjében Cage egy átlagos egyetemi oktatót alakít, aki egyszercsak elkezd megjelenni idegen emberek álmában. Miután az emberek felfedezik ezt és fény derül erre a furcsa jelenségre, Matthews hírességgé válik és hirtelen már nem csak álmodnak róla, hanem minden reflektorfény rá irányul. Mit lehet kezdeni egy ilyen furcsa hírnévvel? Kiderül a filmből, aminek az előzetese már meg is érkezett:

A film az A24-től megszokottan rendkívül furcsának, ugyanakkor meglepően szívderítőnek, valamint szellemesnek tűnik, amiben könnyen lehet, hogy a főszereplő színésztől ismételten egy emlékezetes, sokak szerint akár Oscar-esélyes alakítást láthatunk. Egy biztos, már csak ennyiből is fényévekre vagyunk a Butcher's Crossing marcona tekintetű bölényvadászától. Rajta kívül a filmben láthatjuk még Dylan Baker-t (Trick 'r' Treat), Michael Cerát (Twin Peaks - Harmadik évad), valamint Tim Meadows-t (Popsztár: Soha ne állj le (a le nem állással)) és Julianne Nicholsont (Easttowni rejtélyek). A film november 10-én kerül bemutatásra az amerikai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.