Hirdetés

Overlord - megérkezett az első előzetes

|

Vajon ez is a Cloverfield-univerzum része lesz?

Hirdetés

Hónapok óta csend honolt az Overlord nevezetű projekt házatáján, a Paramount azonban most elérkezettnek látta az időt, hogy lerántsa róla a leplet, és közzétegye az első előzetest. A J.J. Abrams produceri felügyelete alatt készült film a második világháborúban, a normandiai partraszállás idején játszódik, amikor is néhány katonának természetfeletti hatalmakkal kísérletező nácikkal kell majd megküzdenie.

Hirdetés

És hogy miért érdekes még az Overlord? A film sokáig Untitled Cloverfield Project néven volt bejegyezve a stúdió naptárába, vagyis ez lehetett volna a 4. film a Cloverfield-univerzumban. Abrams azonban pár hónappal ezelőtt lenyilatkozta, hogy ennek a produkciónak mégsem lesz köze hozzá, de a film témájából és Abrams személyéből kiindulva nem lennénk meglepve, ha mégis ezzel a darabbal folytatódna a franchise.

Az Overlord október 26-án érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Jovan Adepo (The Leftovers), Jacob Anderson (Trónok harca), Iain De Caestecker, John Magaro, Wyatt Russell (Black Mirror) és Bokeem Woodbine (Pókember: Hazatérés, Fargo).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.