Hirdetés

Ütős traileren az Overlord

|

Elborult szórakozást ígérnek az új képsorok.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a mozikba a sokáig csak a következő Cloverfield-filmként emlegetett Overlord, melynek apropóján a Paramount most kiadott egy újabb kedvcsinálót. A J.J. Abrams produceri felügyelete alatt készült film a második világháborúban, a normandiai partraszállás idején fog játszódni, amikor is néhány katonának természetfeletti hatalmakkal kísérletező nácikkal kell majd megküzdenie. A minap kiadott trailer alapján pedig csak mégjobban vágjuk a centit, hiszen egy igazán elborult és szórakoztató alkotásnak ígérkezik a film.

Hirdetés

Sajnos azonban van egy rossz hírünk is: a Paramount hazai forgalmazója, a UIP Duna Film törölte a bemutatók listájáról a filmet, így Magyarországon sajnos nem kerül forgalmazásba az alkotás. Az Overlord október 26-án érkezik a mozikba a tengerentúlon Julius Avery (Son of a Gun) rendezésében, főszerepben pedig feltűnik Jovan Adepo (The Leftovers), Jacob Anderson (Trónok harca), Iain De Caestecker, John Magaro, Wyatt Russell (Black Mirror) és Bokeem Woodbine (Pókember: Hazatérés, Fargo).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.