Hirdetés

Meghozza a kedvet a Tűzgyűrű: Lázadás új előzetese

|

Vadonatúj videót kaptunk a Tűzgyűrű folytatásához,melyben néhány interjúrészlet mellett új jeleneteket is kaptunk.

Hirdetés

A napokban került megrendezésre a Tokyo Comic Con, ahol természetesen a Tűzgyűrű: Lázadás is tiszteletét tette, hiszen mint tudjuk, Japánban nagy múlttal rendelkeznek az égig érő szörnyek, illetve robotok. A Legendary Pictures stúdió éppen ezért egy új kedvcsinálóval kedveskedett a kilátogató rajongóknak, amit most már online is elérhetővé tettek.

Hirdetés

A két és fél perces videóban az új jelenetek mellett néhány rövid interjúrészleteket is kapunk, melyekben megszólal többek között a rendező Steven S. DeKnight (Netflix's Daredevil), akiről kiderül, hogy hatalmas rajongója a kaiju-filmeknek, valamint a film főszereplői, John Boyega (Az ébredő Erő), Scott Eastwood (Halálos iramban 8), Rinko Kikuchi (Tűzgyűrű) és Cailee Spaeny is. 

A Tűzgyűrű: Lázadás 2018. március 23-án debütál a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.