Hirdetés

Paráztató előzetesen Mike Flanagan új sorozata, a Midnight Mass

|

A minisorozat a Netflixen fog debütálni.

Hirdetés

Mike Flanagan-től megszokhattuk már, hogy amit ő szállít, az általában minőségi és megbízhatóan ijesztő - beszéljünk akár a Gerald's Game-ről, az Oculus-ról, A Hill-ház szelleméről vagy éppen az Álom doktorról, ami nagyon kritikusan nézve is egészen kompetens volt és King-hű. Legújabb sorozatának előzetesét nézve a munkái iránti bizalom egyáltalán nem ingott meg. 

Hirdetés

A Mindight Mass című sorozat egy pici, izolált közösséget mutat be, amelynek életét felforgatja egy felbukkanó pap és egy kegyvesztett fiatalembernek a visszatérése. Paul atya (Hamish Linklater) színre lépésével különböző, furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek a piciny lakosság életében, amelyeknek egy idő után meglesz a maga ára. Nézzük a trailert:

A hét epizódból álló minisorozat minden epizódját Flanagan rendezte és szeptember 24-én fog debütálni a Netflixen. Már ebből a szűk másfél percből is kitűnik, hogy egy erőteljesen cidriztető, intenzív horrorsorozatra számíthatunk, úgyhogy akik szerették A Hill-ház szellemét és A Bly-udvarház szellemét, azok dörzsölhetik a tenyerüket. Pláne úgy, hogy a rendező nyilatkozata szerint eddig ez a kedvenc munkája. Saját leírása szerint a sorozat körbejárja az emberi természet egyik legnagyobb misztériumát, a hitet, valamint pedzegeti közleményében azt is, hogy véleménye szerint a legsötétebb dolgok ebben a történetben nem a természetfelettiből adódnak, hanem magából az emberből. Ezt pedig úgy kommentálja a továbbiakban, hogy ez sajnos ráhúzható a mai világ történéseire is. Alább olvashatjátok a rendező kvázi a sorozat melléklete gyanánt intézett kis levelét.

A Midnight Mass szereplői között Zack Gilfordot, Hamish Linklatert, Kate Siegelt, Rahul Abburit, Crystal Balintot, Alex Essoét, valamint Henry Thomas-t is láthatjuk, a produceri feladatokat pedig maga Flanagan látta el Trevor Macy-vel együtt, az Intrepid Pictures égisze alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.