Hirdetés

Reality műsort készít a Squid Game-ből a Netflix

|

Remélhetőleg nem lesz a koncepció túlzottan forráshű.

Hirdetés

A napokban a Netflix hivatalosan is berendelte a Squid Game második évadát, melyen Hwang Dong-hyuk igazából már tavaly óta dolgozik. Az várható volt, hogy ezt követően ismét a közbeszéd témájává erősödik vissza a Netflix tavaly őszi szenzációja, az éppen bukdácsoló streamingóriás pedig ezt a hullámot meglovagolva jelentette be, hogy egy Squid Game-en alapuló reality műsorral készülnek az előfizetők számára.

Hirdetés

A Squid Game: The Challenge-re keresztelt projekt természetesen élvezi az eredeti széria áldását. A 10 részesre tervezett évadot az Egyesült Királyságban fogják lebonyolítani, az angol nyelvű casting pedig jelenleg is zajlik, úgyhogy bárki jelentkezhet még magabiztos angol nyelvtudással. A műsorban 465 játékos fog játszani a 4.56 millió dolláros főnyereményért - mind a játékosok száma, mind a főnyeremény összege tévétörténeti csúcs lesz. A Netflix azt is hozzátette, hogy a sorozatból ismert játékok mellett újakkal is készülnek a játékosok számára, a műsor pedig tele lesz meglepetésekkel. Természetesen elhalálozni egyik játékos sem fog, vagy legalábbis a hivatalos forgatókönyv nem számol vele, aztán ki tudja, hova fajul ez a társadalmi kísérlet.

Év elején hazánkból is érkezett volna egy hasonló próbálkozás (jóval kisebb főnyereménnyel), ám a januárban még működő linkek azóta elérhetetlenné váltak, úgyhogy nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ebből végül nem valósult meg semmi.

Szerintetek szükség van egy Squid Game realityre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.