Hirdetés

Akciódús a Robin Hood új trailere

|

Újabb előzetest kapott a hazánkban forgatott Robin Hood, amely minden eddiginél többet mutat a Taron Egerton nevével fémjelzett feldolgozásból.

Hirdetés

Az Otto Bathurst (Peaky Blinders, Black Mirror) vezényletével készült legújabb Robin Hood feldolgozás stílusát és jelmezeit, valamint lassításait tekintve olyannak tűnik, mintha egy Guy Ritchie film lenne, akárcsak a rendező 2017-es, méltatlanul alábecsült Arthur király: A kard legendája

Hirdetés

Éppen ez miatt várjuk nagyon, hogy mit sikerült kihozni a sokadik adaptációból, hiszen ez a modernebb vérfrissítés jelentheti azt a pluszt, amivel Bathurst feldolgozása kiemelkedik a tömegből. Az új film ugyanis gyakorlatilag egy Robin Hood köntösbe bújtatott Batman: Kezdődik!, amelyben a hazatérő Robin (Taron Egerton) álarcos igazságosztóként küzd meg Nottingham seriffjével. A legújabb trailer még többet mutat nekünk ebből a világból és hősünk tevékenykedéséből, ráadásul nem spórolták ki az akciót sem belőle: 

Egerton mellett a sztori szerves részét képezi még a Kicsi Johnt alakító Jamie Foxx (Django elszabadul, Miami Vice, Baby Driver), a Skarlát Willt megtestesítő Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata, Hajsza), a Lady Mariant életre keltő Eve Hewson (Kémek hídja, Exek és szeretők) és a seriffet megszemélyesítő Ben Mendelsohn (Zsivány Egyes, Ready Player One, A legsötétebb óra) is. Novemberben a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.