Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Robin Hood

|

Magyarul se sokkal meggyőzőbb az új Robin Hood.

Hirdetés

Robin Hood feldolgozásból annyi van, mint égen a csillag, ennél nem csoda, hogy lerágott csontnak találja mára a közönség, pláne annak fényében, hogy a Kevin Costner és Alan Rickman nevével fémjelzett 1991-es filmet népszerűségben nem nagyon sikerült egyik próbálkozásnak sem megközelítenie, pedig az sem egy kikezdhetetlen darab. A 2018-as Robin Hood egy ízig-vérig modern arab lesz, gyakorlatilag egy Robin Hood köntösbe bújtatott Batman: Kezdődik!, amelyben a hazatérő Robin álarcos igazságosztóként küzd Notingham seriffje ellenében. Most ennek az előzetesét nézhetjük meg szinkronosan.

Hirdetés

A Kingsman-filmek Tökije, Taron Egerton - aki legközelebb Elton John bőrébe fog bújni - ezúttal is a tőle elválaszthatatlannak számító Fehér Tibor hangján szólal meg, akárcsak a kiképzőjét, avagy mesterét alakító Jamie Foxx-ot Kálid Artúr. Viszont az utóbbi időben a negatív szerepekben brillírozó Ben Mendelsohn eddig még nem találta meg a tökéletes orgánumát, noha sem Rajkai Zoltánra nem volt panasz A Sötét Lovag - Felemelkedésben, Széles Tamásra A legsötétebb órában, vagy Csankó Zoltánra a Zsivány Egyesben. Mi már annak idején fohászkodtunk, hogy Schnell Ádám kapja meg az ausztrál aktort Krennic igazgatóként és most úgy fest, hogy végre valóra válik ez a vágyunk, ugyanis nagyon passzol a rideg karakterhez Schnell orgánuma. De ez még csak egy előzetes, a véglegesben változhat a szereposztás.

Mint ahogy a negatív prekoncepcióink ellenére is kisülhet ebből még egy szórakoztató mozi, amely mindenképpen egy nagyon modern, egyedi megközelítése a legendának. A filmet az egyedi koncepcióiról ismert Black Mirror-sorozat egyik epizódját jegytő Otto Bathurst jegyzi, a részben nálunk forgatott film bemutatója pedig november 21-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.