Hirdetés

Látványos a Robin Hood utolsó trailere

|

Taron Egerton egy minden eddiginél pörgősebb előzetesben mutatja meg, hogy miért érdemes őt komolyan venni Robin Hoodként. És beülni a filmjére.

Hirdetés

Számos feldolgozás után Otto Bathurst (Peaky Blinders, Black Mirror) is megpróbálkozik a maga Robin Hood változatával, amely az eddigi kedvcsinálók alapján olyan, mintha egy Guty Ritchie film lenne, akárcsak a 2017-es Arthur király: A kard legendája

Hirdetés

A Magyarországon forgatott projekt éppen emiatt a modernebb vérfrissítés miatt emelkedhet ki az adaptációk tömegéből, elvégre a film gyakorlatilag egy Robin Hood köntösbe bújtatott Batman: Kezdődik!, amelyben a hazatérő Robin (Taron Egerton) álarcos igazságosztóként küzd meg Nottingham seriffjével (Ben Mendelsohn), ehhez pedig olyan színészek asszisztálnak, mint a Kicsi Johnt megformáló Jamie Foxx, a Skarlát Willt életre keltő Jamnie Dornan és a Lady Mariant alakító Eve Hewson. Az alábbi, utolsónak titulált trailer minden eddiginél pörgősebben és látványosabban próbálja meghozni a kedvünket a filmhez: 

A Robin Hood hazai premierje november 29-én esedékes. Várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.