Hirdetés

Sam Rockwell és Saoirse Ronan detektívnek állnak az 50-es évek Londonjában

|

Egy Tőrbe ejtve az 1950-es évekből jöhet?

Hirdetés

Amikor már azt hitték a krimi rajongók, hogy Agatha Christie adaptációin kívül halott a zsáner a filmvásznon, akkor jött Rian Johnson, és a Tőrbe ejtve című műfajélesztésével új lendületet adott a "ki volt a gyilkos?" tematikának. Johnson közben a Netflixre tette át a sátorfáját, ahol majd folytatja a Tőrbe ejtve franchise-t, azonban filmje inspirálóan hatott más kollégákra, akik ismét potenciált kezdtek látni a krimi műfajában, mint azt most a See How They Run előzetese is jól mutatja.

Hirdetés

Sam Rockwell és Saoirse Ronan játsszák a detektív párost, akik az 1950-es évek Londonjában történt gyilkossági esetet igyekeznek megoldani. Az Adrian Brody által alakított színész, Leo Köpernick halála összetoborozza a potenciális elkövetőket egy helyszínre, ám ahogy azt az előzetes is sugallja, lehet, hogy a gyilkos még egyáltalán nem állt le. A rejtélynél már csak a főszereplő páros közti kémia az izgalmasabb, ami rengeteg humoros helyzetnek ágyaz meg.

A filmet Tom George rendezte Mark Chappell szkriptjéből, a fent említett három színészen túl pedig felbukkan még David Oyelowo, Ruth Wilson, Harris Dickinson, Reece Shearsmith, illetve Charlie Cooper is. A See How They Run szeptember 30-án debütál, de egyelőre kérdéses, hogy csak a Hulun vagy a mozikban is megfuttatják-e.

Titeket meggyőzött a fenti ízelítő?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.