Hirdetés

Saul Goodman mindent IS szétlő a Senki előzetesében

|

A Hardcore Henry rendezőjének új filmje nem fogja feltalálni a spanyolviaszt, de mocskosul szórakoztatónak néz ki.

Hirdetés

Ilya Naishuller, az orosz zenészből lett filmrendező egyszer már elkápráztatott minket egyedi látásmódjával és szükségszerűen erőszakos stílusával. A 2015-ös Hardcore Henry habár semmilyen újítást nem tett le az asztalra, az FPS/belső nézetes formátumával az év egyik legszórakoztatóbb mozijává vált (amit Naishuller egyébként az ötperces kisfilmje, a Bad Motherfucker alapján készített el). Jövő februárban másodjára is meglépheti mindezt, ehhez pedig nem volt másra szüksége, mint a John Wick forgatókönyvírójára és a Breaking Bad / Better Call Saul folyamatosan pofázó ügyvédjére.

 

Hirdetés

A Senki (Nobody) Bob Odenkirköt teszi meg cím- és főszereplőnek, aki egy amerikai kertvárosban éli mindennapos és kellőképp unalmas életét a feleségével és két gyermekével. Miután viszont betörtek hozzájuk, és a férfi nem gátolta ezt meg, belülről elkezdi mardosni a szégyen és kihagyott ziccer keserű íze. Ekkor derül fény a múltjára, miszerint közel tizenkét évig volt egy kvázi hidegvérű zsoldos, akit akkor béreltek fel, amikor már minden kötél szakadt - de mindezt már maga mögött hagyta, hogy a családjával lehessen együtt. A betörés és a meghunyászkodás viszont újra feléleszti a régi érzelmeket, a férfi pedig kőkeményen fellép az éjszakai bűnözés ellen.

Bob Odenkirk mellett a mozi másik nagy húzóneve Christopher Lloyd lesz, míg a rendezést Naishuller vállalta magára, a forgatókönyvet pedig Derek Kolstad jegyezte. A Senki a jelenlegi tervek szerint március 4-én fog debütálni a hazai mozik vásznain. Az előzetes alapján egy kőkemény és erőszakos akciófilmnek tűnik, ami még a humort sem veti meg szerencsére. Nektek is bejövős?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.