Hirdetés

Star Trek: Mindenen túl - Megérkezett a végső előzetes

|

Itt az utolsó trailer a hamarosan érkező Star Trek mozihoz.

Hirdetés

Már csak kettőt kell aludni, és végre megtekinthetjük a legújabb Star Trek mozit, melyet a kezdeti marketingcsend és a legelső, enyhén szólva sem meggyőző előzetes óta egyre nagyobb várakozás övez. Ehhez persze kellettek az ütős előzetesek is (itt és itt), ám most a stúdió még egy utolsó trailert tett közzé, ezzel örvendeztetve meg a rajongókat.

Hirdetés

A Star Trek: Mindenen túl július 21-én debütál a hazai mozikban, főbb szerepekben pedig feltűnik Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, a tragikusan elhunyt Anton Yelchin és John Cho, akikhez most csatlakozott Sofia Boutella (Kingsman) és Idris Elba. A folytatás is már készül, melyben visszatérhet Chris Hemsworth is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.