Hirdetés

DC Super Pets - kiderült, hogy mikor egyesítik erejüket a szuperhős állatok

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a Jared Stern nevével fémjelzett animációs film jó úton halad a mozik felé.

Hirdetés

Még tavaly augusztusban arról számoltunk be, hogy a LEGO Batman - A film, a LEGO Ninjago, vagy éppen a Rontó Ralph forgatókönyvírója, Jared Stern készítheti el a DC képregények egyik legfurcsább történetét, a szuperhős állatokról szóló Super Pets-et, amibe mind íróként, mind pedig rendezőként is belevághat. Túlzottan sok mindent nem tudtunk meg azóta a készülő animációs moziról, egészen mostanáig, hiszen a minap bejelentették a film premierdátumát - hozta le elsőként a The Hollywood Reporter.

 

Hirdetés

Az eredetileg 1962-ben megjelent képregénykötet a DC univerzumában élő csaknem összes szuperhős állatot egy kalap alá vette, úgy mint a Kryptonról érkezett szuperkutya Kryptót, Supergirl cicusát, Streaky-t, vagy éppen Aquaman csikóhalát, Vihart. Arra a kérdésre, hogy miért pont a Super Pets-ből csinál egészes estét filmet a DC Comics, Geoff Johns, a cég egyik fejese válaszolt még a San Diegó-i Comic Conon:

"Az én személyes megítélésem szerint az összes DC karakter nagyon könnyen beilleszthető történetekbe, és számos olyan sztori van, amiket még nem mondtunk el. Azt gondolom, hogy bármit, amit megtehetsz a képregényekben, azt megvalósíthatod a TV-k képernyőjén, vagy a mozik vásznain is. Hamarosan megjelenik a Shazam!, Mera már a mozikban kalandozik, most pedig éppen a Stargirlt forgatjuk. Nagyon sok minden fut egyszerre. Minden karakternek kijár majd a maga ideje."

De persze nem lenne a Super Pets sem egy szuperhősfilm, ha nem lennének benne ikonikus főgonoszok, akikből eddig mindössze egyet fedtek fel. Dex-Starr ránézésre csak egy átlagos házimacskának tűnik, viszont miután végignézte gazdája halálát, megszerezte annak gyűrűjét, ami nem más mint egy eredeti Zöld Lámpás gyűrű, amivel igencsak nagy pusztításokat lehet véghez vinni. Mi bízunk benne, hogy Dex-Starr lesz a film igazi főgonosza, hiszen már ennyiből is látszik, mekkora összecsapásoknak lehetünk majd szemtanúi.

A Super Pets 2020. május 21-én fog mozikba kerülni Amerikában, a hazai bemutatóról még nem értesültünk. Ti adni fogtok egy esélyt a filmnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.