Hirdetés

Sydney Sweeney titkok után kutat egy olasz kolostorban

|

Ismét egy apácás horrorral van dolgunk.

Hirdetés

Sydney Sweeney nagyon úgy tűnik, hogy az Eufória sikerét igyekszik olyan projektekre is felhasználni, amelyek nem csak egy, de többféle műfajt is lefednek. Legutóbb egy romantikus komédiában bírta kacagásra a közönséget (ez az Imádlak utálni), Dakota Johnson oldalán felbukkan majd idén a Madame Web című filmben, most pedig úgy néz ki, hogy egy horrort is bevállalt.

Ez az Immaculate, aminek most megérkezett az első trailere. 

Hirdetés

Az Immaculate-ben egy apácát alakít, aki, miután bekerül egy kis olasz falu zárdájába, rejtélyes dolgokra lesz figyelmes - az pedig csak még jobban bonyolítja a dolgokat, hogy kiderül: gyermeket vár. Erősen a horror műfajába sorolható már a trailer alapján is a film, amiben meglehet, nem szűkölködnek a jump scare-ekkel, de a látottak alapján benne van az is, hogy talán kapunk egy erősebb lélektani horrort. 

A film rendezői feladatait Michael Mohan látta el (vele már dolgozott korábban Sweeney az Everything Sucks! című filmen), a forgatókönyvet pedig Andrew Lobel jegyezte, ő ezelőtt csak rövidfilmekhez adta a nevét íróként. Sweeney mellett a filmben láthatjuk majd Simona Tabascót, Álvaro Mortét, valamint Dora Ramanót is. Ebből kitűnhet, hogy egy relatíve ismeretlenebb gárdával találkozhatunk, ahol az egyetlen ismertebb arc ténylegesen az Eufória sztárja lesz. 

Az Immaculate a Neon égisze alatt készült és március 22-én kerül az amerikai mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.