Hirdetés

Szupercella 3: Az Ördögverem - szinkronos előzetesen Stallone új akciózása

|

Sylvester Stallone, Dave Bautista és 50 Cent folytatják a börtönös kihívást, de ezúttal lehet, hogy beletörik a bicskájuk. Ahogy a nézőkének is a filmbe.

Hirdetés

A legelső Szupercella egy mérsékelten emlékezetes, de annál szórakoztatóbb kikapcsolódást nyújtó akciófilm volt Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger főszereplésével, viszont elkövették azt a hibát, hogy folytatták, a Szupercella 2: Hades pedig hatalmas csalódást okozott. Úgy tűnik azonban, hogy a készítőknek mégis megérte elkészíteni, ugyanis összehozták gyorsan a harmadik részt is, amelyben visszatér a korábbi két epizód összes nagyobb neve (Sly, Dave Bautista, 50 Cent) - Schwarzeneggert leszámítva. 

Hirdetés

A John Herzfeld (Bobby Z élete és halála, 15 perc hírnév) által rendezett Szupercella 3. - Az Ördögverem történetében Ray Breslin (Stallone) és csapata egy újabb lehetetlen küldetést kapnak a nyakukba: egy régi romvárosra épült erődből próbálják meg kiszabadítani új társuk egykori pártfogoltját, csakhogy a helyszínen kiderül, hogy az Ördögverem nem adja magát olyan könnyen és halálos próbatételek elé állítja őket. A szinkronos trailer ebből ad ízelítőt: 

A Szupercella 3 hazai premierje július 11-én esedékes. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.