Hirdetés

Taxi 5 - beszáguldott a második trailer

|

Új jeleneteket mutat a Taxi 5 legújabb előzetese, ami már szinkronosan is nézhető.

Hirdetés

Érezhetően nagyon kíváncsiak vagytok arra, hogyan folytatódik a korábbi főszereplők nélkül a Taxi franchise Luc Besson produceri felügyeletével, ezért végigkövettük a Taxi 5 minden eddigi marketinganyagát: az első trailert, majd annak szinkronos változatát és két plakátot is. 

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónappal a premier előtt most befutott a második kedvcsináló is, amely természetesen vadonatúj jelenetekkel próbálja elcsábítani a rajongókat és az eddig kételkedőket, ráadásul már a végleges magyar hangokat (Papp Dániel -  Franck Gastambide, Hamvas Dániel - Malik Bentalha) hallhatjátok az előzetesben - utóbbival sikerült interjút is készítenünk a film szinkronfelvételén, hamarosan jelentkezünk vele. Addig is íme a legújabb trailer: 

A Taxi 5 május 3-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.