Hirdetés

The Man Who Invented Christmas előzetes

|

Nem tűnik humbugnak ez a Karácsonyi ének.

Hirdetés

Így két hónappal a premier előtt végre befutott a The Man Who Invented Christmas első előzetese. Tegyük hozzá, hogy nagy valószínűséggel nem ez lesz az év blockbuster várományosa, viszont az első előzetese alapján nagyon kellemes kis kora karácsonyi filmnek tűnik.

Hirdetés

A részben igaz történeten alapuló sztori azt meséli el, ahogy az ifjú Charles Dickens (Dan Stevens) megírja élete főművét, a Karácsonyi éneket és hogyan találja ki Kicsi Timet, vagy az előtte megelevenedő vén fösvény,  Ebenezer Scroog-ot (Christopher Plummer. A trailer alapján a film az olyan filmek sorát gyarapítja, mint az Én, Pán Péter, vagy a Miss Pettigrew nagy napja.

Utóbbi nem véletlen, mivel annak rendezője, Bharat Nallur ült a direktori székbe, a forgatókönyvet pedig a nagy sikerű Mozart in the Jungle sorozat egyik szerzője, Susan Coyne jegyzi. Szintén örvendetes, hogy az idén a Légióval, valamint A Szépség és a Szörnyeteggel nagyot (és nagyon) menő Dan Stevens viszi a főszerepet, akitől az efféle bogaras figurák amúgy sem állnak távol, ahogy az is, hogy a Muzsika hangja egykori Von Trapp ezredese, az idén 87 éves Christopher Plummer még mindig ennyire aktív. Emellett a mindig megbízható Jonathan Pryce is feltűnik a színen, mint Dickens apja. A film külföldön Hálaadáskor, azaz november 22.-én debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.