Hirdetés

Robotcápák és dinók a Sharknado 6 utolsó előzetesében

|

Újabb őrületes trash élményt ígér a hatodik Sharknado legutolsó kedvcsinálója, amiben robotcápáktól, T-Rexeken át az időutazásig bezárólag minden megtalálható.

Hirdetés

Alig vagyunk túl a Meg - Az őscápa premierjén, máris újabb cápatámadásnak vagyunk kitéve a The Last Sharknado: It's About Time előzetese által. A Sharknado filmek azon béna különlegességek közé tartoznak, amik annyira viccesen voltak nevetségesek, hogy egy egész rajongótábor alakult ki körülöttük, amikre a készítők már rá is erősítenek, hogy minden folytatásban egyre nagyobb és nagyobb hülyeségeket rakjanak be.

Hirdetés

A széria hatodik és egyben utolsó részében főhősünk egy időgép segítségével repül vissza az őskorba, Merlin kastélyába, majd a vadnyugatra és ki tudja még milyen helyszínekre, hogy szembe szálljon a cápák jelentette fenyegetéssel. A végén még egy robotcápa is felbukkan.

A The Last Sharknado: It's About Time tegnap debütált a SyFy-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.