Hirdetés

Tovább tombol az óriásmajom - második előzetesen a Rampage

|

Újabb előzetesen Dwayne Johnson nagyra nőtt majmos filmje, ahol az óriásállatoknak hála kő kövön nem marad.

Hirdetés

Már az az érzésünk támadhatna, hogy szinte minden második blockbusterben feltűnik Dwayne Johnson, hiszen a Jumanji: Vár a dzsungel után a Felhőkarcoló című Die Hard-féle, az előzetes alapján igencsak látványosnak ígérkező filmben is főszerepet kapott, valamint a Rampage: Tombolás élén is őt láthatjuk. 

Hirdetés

Brad Peyton ül a film rendezői székében, aki dolgozott már együtt Johnsonnal a Törésvonal (San Andreas) katasztrófafilmen. Egy 1980-as Rampage nevű videojáték adta az ihletet a filmkészítőknek, és így született meg a hatalmasra megnövő majom ötlete, ami egy könnyedebb hangvételű King Kong filmre emlékeztet első látásra. De persze nem csak egyetlen szörny kapott helyet a történetben, rögtön három is zúzni fog. Nézzétek csak: 

Magyar nyelvű előzetes:

Angol nyelvű előzetes:

A Rampage: Tombolás és rombolás 2018. április 19-én tűzik műsorra a hazai mozik. Titeket már kezd érdekelni a film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.