Hirdetés

A Trónok harca és a Watchmen is feltűnik az HBO legújabb promójában

|

Az HBO-nak hála idén sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Az HBO marketingesei sosem csináltak titkot abból, hogy elképesztő érzékkel képesek olyan hangulatos kedvcsinálókat készíteni, amelyben több nagy sikervárományos szériájukat, netalántán saját gyártású filmjüket is felvonultatják néhány másodperc erejéig. Talán a Trónok harca vészesen közeledő áprilisi bemutatója miatt, talán valami más okból kifolyólag, de a csatorna a minap ismét egy ilyen előzetessel lepte meg a nagyérdeműt.

Hirdetés

Ebben természetesen ezúttal is kapunk egy újabb lélegzetelállító pillanatot a Trónok harca befejező etapjából, de a Watchmen széria időközben kissé megvénült Jeremy Irons által alakított Ozymandiasa, valamint a James McAvoy-t, Dafne Keent és még jópár nagy nevet felvonultató Philip Pullman regényei alapján készülő, Az úr sötét anyagai című sorozatba is betekinthetünk. Persze nem ők az egyetlenek akikre érdemes lesz odafigyelni, hiszen lesz itt nekünk egy Deadwood remake-ünk Ian McShane főszereplésével, egy O.G.: Original Gangsta börtönmozink a Westworldből ismerős Jeffrey Wrighttal, valamint az olyan szintén közkedvelt sorozatok új évadai is szerephez jutnak, mint Az alelnök, A hatalmas kis hazugságok, vagy a Dwayne Johnson-féle Nagypályások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.